Billeder, afslutningskonference og Kina-turne

Billeder fra Sensing-dagene
Til alle jer der ikke nåede, at opleve Sensing. Og til alle jer, der ønsker, at genopleve værket, sender vi her linket til en række meget sanselige billeder.

Gennem linket kan der også ses billeder fra kompagniets deltagelse i åbningen af Odense Internationale Film Festival, vores Avatar-laboratorium med forskeren Mark Schram Christensen og vores gadeoptræden i Sønderborg.


Afslutningen på Sans & Dans
Den 15. november afholdes den afsluttende konference for hele Sans & Dans projektet. Ønsker du at få indblik i de erfaringer, processer og nye kunstneriske produktioner, der er opstået som resultat af det tre-årige kunstneriske forskningsprojekt , så sæt allerede nu kryds i kalenderen på dagen. 
Mere info med tid, sted og det endelige program følger i oktober.


Vi skal vise syddansk kultur i Kina
Vi er blevet inviteret til at præsentere syddansk kultur til et stort arrangement, 'International Week on Cooperation and Exchanges' i Guangdong i Kina til november. I Guangdong satser man meget på sammenhængen mellem kunst og teknologi i de kommende år.

"Ingrid Kristensen & Co. passer rigtig godt til arrangementet, for kompagniet arbejder jo meget bevidst med at skabe sammenhæng mellem kultur, forskning og erhvervsliv", sagde Lasse Krull, der er formand for Udvalget for Regional Udvikling.


Sanselige sensommerhilsner fra alle os, som har været gennem en overvældende fantastisk proces med Sensing de sidste uger : )