Ingrid Kristensen & Co. ønsker dig en smuk jul og et brag af et nytår

2015 har været et fantastisk år for kompagniet, og det år hvor vi for alvor omfavnede hele Danmark, og fik vores nationale publikumsgennembrud med Tommelise 

Andre af årets højdepunkter:
Samarbejdet med Varde kommune
“Kulturen som redskab til at mestre det gode liv” med en række forestillinger og workshops for børn, unge, voksne, turister og demente. Sansedans og forestillinger for demente var nogle af de tiltag i projektet, som virkelig rykkede ved alle vores opfattelser af, hvad vi og dansen kan bidrage med i forbindelse med det gode og sunde liv.

Kunstnerisk Folkevandring i byrummet, 
på åen og Odenses nye “Byens bro" udfordrede vores og publikums oplevelse af den levende og spontane danseinteraktion.

Åbningseventen til “Fetichisme”
på Trapholt afprøvede på vellykket vis vores og publikums grænser for kunstnerisk og social nøgnehed.

Objekter og lys på åen om natten
Udforskningen af dans med objekter og lys på afartens båd var en virkelig spændende, ny rum- og legeoplevelse, som kompagniet fik prøvet kræfter med i år - med et meget vellykket resultat.

2015 var et stort år for Ingrid Kristensen & Co., og vi ønsker at nå ud til endnu flere i 2016. Ønsker du at tage del i dette, er det nu muligt at støtte og bidrage til kompagniets arbejde.
Donationer kan ske via vores bank-konto:
Jyske Bank reg:5051  konto:1117629
Med et økonomisk bidrag kan du støtte kompagniets forestillinger i 2016 herunder “Åndernes Hus”, Inspireret af Isabel Allendes verdenskendte roman.
Gennem mere end 20 år har Ingrid Kristensen og kompagniets dansere præsenteret dansen i byrummet. På tage, åer, havne og stræder… kort sagt lige der, hvor folk er. Demokratisering af den kunstneriske oplevelse og fri adgang for alle har været en vigtig vision for kompagniet. Hvis du også synes at dette er en vigtigt del af det bybillede, som du ønsker for din by eller dit Danmark som helhed, har du nu mulighed for at bidrage. 
 Du kan støtte kompagniets arbejde som tilskuer eller med små eller store sponsorater. Din støtte gør en forskel og er med til at sikre at Ingrid Kristesen & Co.’s arbejde når ud til endnu flere og hermed glæder flere med herlige magiske kunstneriske oplevelser.