15 Interaktive balletforestillinger i 5 byer

Pressemeddelelse
Ingrid Kristensen & Co
Interaktive balletforestillinger

15 danseforestillinger hvor publikum kan danse med kommer på gaden i 5 byer, når kompagniet danser på byernes tage, torve og historiske bygninger. 

Ingrid Kristensen har de sidste år arbejdet med at gøre danse- og balletforestillinger mere vedkommende  – og give publikum mulighed for at danse med. 

Foto fra prøverne på HC Andersen i nye klæder ved Odens Adelige Jomfrukloster:


Skygge- og lysforestillingen - HC Andersen i nye klæder - er udviklet på baggrund af workshops med fynske publikummer, der har arbejdet med deres syn på fynsk identitet koblet med HC Andersens eventyr. Lysdesigneren Simon Holmgren har udviklet håndholdt dogmelys til eventyrene. Forestillingen er en del af Kulturregion Fyns Kulturkaravane.

I  børneforestillingen – Den Standhaftige Tinsoldat - udstyres ungerne med lommelygter og lyser der hvor de er mest interesserede i forestillingen… så hvis dansen ikke er interessant foregår det i mørke :o) Designeren og komponisten Anders Vejen Andersen har presset kæmpe eventyrfigurer, der også bliver levende ind i det mørke intime rum. Så der er virkelig noget at lyse på.

Magic Move under Århus festuge rører i bogstaveligste forstand ved publikum. Magic move var den første gadeballet, der brugte smag og duft sammen med dansen, selv friske knallertdrenge blev her hængende i finkulturen for en stund.

Ingrid Kristensen, som er kendt for sin forskningsmæssige tilgang til udviklingen af nye forestillinger - og hendes inddragelse af danske og udenlandske universiteter i kompagniets udviklingsprocesser, bruger de nye forestillinger som indledning til det kommende KvanteDans-projekt. Ligesom alle forestillingerne arbejder med nye fortolkninger af HC Andersens sært følelsesaktuelle univers

Alle forestillinger er med gratis adgang i tråd med kompagniets strategi om at udbrede danse- og balletoplevelser til nye publikumsgrupper – og ikke mindst at demokratisere dansen.DATOER:
Skygge- og lysforestillingen HC Andersen i nye klæder, udendørs
Odense: Ved det Adelige Jomfrukloster den 24. Aug. kl. 22.00
Middelfart: Ved Skt. Nikolaj Kirken den 30. Aug. kl. 22:00
Ærø: Ved værftsbygningen nord for havnen i Marstal den 6. Sep. kl 21:00
Nyborg: I Danehofsalen på Nyborg Slot den 27. Sep. Kl. 16:30

Magic Move under Århus Festuge:
Århus, Store Torv den 7. September kl. 21.30 og 22.30


Børneforestillingen
Den Tapre Tinsoldat
Odense, Magasinet, 
19. august kl. 10, 11 og 13
20. august kl. 10, 11 og 14
21. august kl. 10, 12 og 14

Det pyrotekniske show
Den Standhaftige Tinsoldat
Odense, Farvergården, 22. Aug. Kl 22:30

INFO:
Kontakt lisa@ingrid-kristensen.com for yderligere information.

Forestillingerne har nykomponeret musik af Anders Vejen Andersen og følgende dansere fra kompaniet medvirker: Emilie Schack, Merete Smedegaard, Danni Sell, Lars Christian Feit Andersen og Tore AsbjergINGRID KRISTENSEN & Co
Langelinie 58
DK 5230 Odense M
Denmark

Phone +45 27201917

Facebook
Vi sender også nyheder og billeder ud på Facebook. Hvis du vil være sikker på at holde dig opdateret, så husk at besøge os på Facebook og klik på "synes godt om."! 

Du kan rette mailadresse samt til- og afmelde nyhedsbreve fra Ingrid Kristensen via dette link